Kamuoyuna Duyurulur
Tarih: 13.01.2016 | Okunma Sayısı: 995

YOZGAT BAROSU

KAMUOYU DUYURUSU

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Av.Metin Feyzioğlu nun, Eskişehir Barosu nun düzenlemiş olduğu Meslek İçi Eğitim seminerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi nde yaşanan ve gündeme dair olaylara ilişkin açıklama nedeni ile, Yozgat ın bu şekilde anılmasının Yozgat Barosu mensubu meslektaşlarımızda ve tüm Yozgat Halkı nda  üzüntü ve rahatsızlık yarattığı, Yozgat Halkı nda tepkilere neden olduğu, konu ile ilgili halkın kendilerinden açıklama beklediği hususları, Baro Başkanlığımız tarafından derhal Türkiye Barolar Birliği ne iletilmiştir. Konu, Baro Başkanlığımız tarafından baştan itibaren takip edilmiştir.

Konu ile ilgili olarak Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Av.Metin Feyzioğlu tarafından, Baro Başkanlığımıza Kamuoyu duyurusu gönderilmiştir.

Saygılarımızla Kamuoyuna duyurulur. 13.01.2016

Av. Mehmet ŞİMŞEK